Een Lomi Lomi massage is een helende, liefdevolle massage met vloeiende, ritmische bewegingen waarbij u kan wegzakken in een diepe ontspanning. De massage in Oud-Turnhout wordt uitgevoerd met onvoorwaardelijke liefde volgens de Hawaiiaanse filosofie Huna. Volgens deze filosofie moet naar harmonie en liefde worden gezocht in alles en iedereen om ons heen. Volgens de Hawaiiaanse cultuur bestaan de mensen, dieren en natuur uit verschillende energie stromingen. Een idee of overtuiging kan de energiestroom blokkeren. Een Lomi Lomi massage kan deze energieblokkade oplossen zodat nieuwe energie opnieuw vrij kan stromen door het lichaam.

Lomi Lomi is een massage op mentaal, fysiek en spiritueel niveau om ziekte geen kans te geven en harmonie te helpen realiseren. De Lomi Lomi is een intuïtieve massage waarbij het ritme wordt afgewisseld om emoties los te laten en negatieve overtuigingen te verwijderen uit onze cellen. Met de volledige focus van de therapeute op de ontvanger worden met handen, onderarmen en ellebogen verschillende delen van het lichaam tegelijk gemasseerd. Tijdens de massage wordt er gebruikt gemaakt van veel olie zodat de bewegingen vloeiend uitgevoerd kunnen worden over het lichaam.

Lomi Lomi massage is een eeuwenoude massagevorm afkomstig uit Hawaï. De kennis en praktiseren van de massagetechnieken worden overgedragen van generatie op generatie. Lichamelijke spanning, maar ook negatieve emoties in ons lichaam zijn vaker de oorzaak van vele ziektes. Door Lomi Lomi massages kunnen deze problemen worden aangepakt en kan de energie weer gaan stromen in het lichaam. Lomi Lomi is een ritmische massage in harmonie die met liefde en aandacht wordt geschonken aan het lichaam en geest.

Door de ritmische en vloeiende bewegingen en de afstemming op het lichaam wordt het lichaam volledig gevoed. Hierdoor zal het lichaam volledig ontspannen en kan het wegzakken in een diepe ontspanning. Logischerwijs is geen enkel lichaam hetzelfde en aangezien elke sessie anders is adviseren wij minimaal een massage van 1,5 uur te nemen. Gedurende deze periode wordt het lichaam vrijgemaakt van stress, spanning en angsten. Lomi Lomi massage is een totale lichaamsmassage waarbij de voor- en achterkant van het lichaam wordt behandeld. De ontvanger ligt hiervoor naakt op de tafel, waarbij intieme delen worden afgedekt. Dit is belangrijk om de behandeling goed en volledig te kunnen uitvoeren.

Lomi Lomi massage is een echte traktatie voor het lichaam. Gun jezelf dit op regelmatige basis en het lichaam zal sterker worden. Door hier tijd voor uit te trekken zal je leren terug te gaan naar de kern, de basis.

60 min €90 / 90 min €105 (voetenbad, intake en nazorg valt hier buiten)

1 Reactie

  • Cylke Janssen Posted oktober 22, 2019 10:42

    Deze ochtend de dag begonnen met een zéér deugddoende lomi lomi massage. Rika gaf me van in het begin een geruststellend gevoel, helemaal zoals Rika het kan. Wat heb ik genoten van deze massage en ging helemaal ZEN naar huis. Ik raad het iedereen aan en is zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel om me zo lekker tot rust te laten komen Rika ? (Recensie via Facebook)

Voeg reactie toe

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy