Wie ben ik

Het Verschil

Creëren

Waarom een massage praktijk in Oud-Turnhout voor enkel en alleen vrouwen? Een massage praktijk enkel voor vrouwen omdat Rika uit eigen ervaring en met de nodige kennis de wereld een betere plek wil maken voor vrouwen die het nodig hebben. Dankzij ervaring met massages van over de gehele wereld dankzij haar wereldreizen weet zij een plek te creëren waarbij over alle details is nagedacht.

Jaren heb ik een carrière nagestreefd tot op hoger niveau en na mijn wereldreizen; een eigen bedrijf gerund, 2 kinderen op de wereld gezet, huizen gekocht en verbouwd en nam ik niet genoeg tijd voor mezelf. Ik hield alle ballen hoog, behalve die van mezelf. Ik leefde op automatische piloot. Tot op een dag ik het niet meer kon en het licht voelde doven... Dit mocht ik niet laten gebeuren.

Ik was uit balans en er stroomde geen energie in mijn lichaam. Mijn eerste stap naar het energetisch werk was genomen. En wat voelde dat fijn, als een verlossing! Dit was het. Ik wil vrouwen helpen die net als ik alle ballen omhoog moeten houden en het zichzelf gunnen en kunnen permitteren. Even dat moment geven en nemen.

Wil jij echt het verschil maken? Boek een afspraak met een vaardige massage therapeute. Samen deze reis maken naar innerlijke rust, zodat de energie weer gaat stromen. Samen voelen, samen bouwen aan een gezonde geest en lichaam! Gun jezelf dat moment.

Team

Wie geeft de massages?

Rika
Rika
Massage Therapeute
Maak tijd

Gun jezelf dit moment

Kies een massage naar keuze