Kundalini massage alternatief

Een kundalini massage alternatief is een van de oudste vormen van heling. Het werkt op de hele mens met al zijn aspecten. Lichaam, ziel en geest worden letterlijk aangeraakt. Massage is dan ook een holistisch vorm van genezing en helpt ziel en lichaam weer met elkaar in harmonie te brengen. Kundalini is je levensstroom. Door blokkades op te heffen door holistische massage, kundalini massage of Lomi Lomi massage kan de energie weer gaan stromen. Je gaat ruimte creëren en sterker staan.

Massagetherapie

Massagetherapie, zowel holistische massage, kundalini massage en Lomi Lomi massage is een therapievorm die mentale en emotionele stress benadert door liefde en aandacht te schenken naar de oorzaak. Door de aanraking nodigt men tevens uit tot het bewust(er) leren kennen en ervaren van het eigen lichaam.

Het is bekend dat holistische massage, Kundalini massage en Lomi Lomi massage de bloedcirculatie zowel stimuleert waardoor huidcellen geactiveerd worden en de functie van de huid verbetert.
Het zorgt er tevens voor dat onderhuidse stofwisselingsproducten kunnen worden afgevoerd. Maar ook kan door holistische massage en Kundalini massage en Lomi Lomi massage de spanning in de spieren worden gereduceerd en mentale en emotionele stress kunnen hierdoor afnemen. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe energiedoorstroming. Dit is energetisch waarneembaar en voelbaar.
In onze westerse cultuur is het helaas niet altijd meer gewoon om elkaar aan te raken. Dat is jammer want aanraken en aangeraakt worden is een zeer natuurlijke manier van communiceren. Een aanraking kan veel meer zeggen en teweeg brengen dan woorden.

Het energetisch masseren, zoals bij holistische massage en kundalini massage en Lomi Lomi massage kan je een dieper contact tot stand laten komen tussen cliënt en zijn of haar lichaam.
Een goede holistische massage, kundalini massage of Lomi Lomi Massage staat of valt daarom bij de aandacht en het gevoel welke de masseur legt in diegene die gemasseerd wordt.

Lomi lomi massage

Lomi Lomi is een eeuwenoude massagevorm van Hawaï. Deze massage werd overgedragen van generatie op generatie. Lichamelijke spanning, maar ook negatieve emoties zijn vaak de oorzaak van vele ziektes. Door Lomi Lomi massage kunnen deze problemen opgelost worden zodat energie weer gaat stromen. Lomi Lomi is een harmonieuze, ritmische massage die met alle liefde en aandacht gegeven wordt.

Door de vloeiende bewegingen en het afstemmen op het lichaam word je lichaam volledig gevoed zodat je kan ontspannen en kan wegzakken in een diepe ontspanning. Aangezien niet iedereen hetzelfde is en elke sessie anders is moet je toch rekenen op 1,5u a 2u per sessie. In die tijd wordt het lichaam vrijgemaakt van stress, spanning en angsten. Lomi Lomi is een totale lichaamsmassage waarbij de voor en achterzijde van het lichaam helemaal wordt behandeld. De ontvanger ligt naakt op de tafel, de intieme delen worden netjes afgedekt. Dit is belangrijk om het lichaam volledig te kunnen behandelen.

 

Met regelmaat

Zowel holistische massage, Kundalini massage en Lomi Lomi massage zijn echt een traktatie voor jezelf. Gun jezelf dit op regelmatige basis en je zal ondervinden dat wij je samen sterker zullen maken. Gun jezelf dat moment en leer terug naar je basis te gaan naar je kern. Want helaas leven wij maar al te vaak op automatische piloot. Schakel terug en ervaar wat het is om weer te voelen en geraakt te worden.

The best therapy happens in silence !!

Aloha !